Dani akreditacije

Dani akreditacije

Dani akreditacije
20. jun. 2019

Spoljašnji ocenjivači Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije boravili su u Senćanskoj bolnici u periodu od 17.-20.06.2019. godine.

Dani akreditacije

Tim spoljašnjih ocenjivača su činili, dr Dubravka Papić Damjanović - šef tima za spoljašnje ocenjivanje (specijalista mikrobiologije, Opšta bolnica Užice), dr Gordana Đorđević (specijalista ginekologije i akušerstva, Opšta bolnica Vranje), dr Livia Varga (specijalista pedijatrije, Dom zdravlja Bačka Topola), Vesna Krstić (viša medicinska sestra, Opšta bolnica Vranje) i viši stručni saradnik Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije Svetlana Drča. Na osnovu uvida u priloženu dokumentaciju, razgovora sa timovima i obilaska bolničkih odeljenja i službi, ocenili su ispunjenost propisanih standarda za kvalitet i bezbednost u našoj ustanovi. Tokom završnog sastanka dr Dubravka Papić Damjanović je sumirala utiske i naglasila da su naišli na veoma srdačan prijem, sređenu dokumentaciju, visok standrad pruženih usluga i poštovanje standardizovanih procedura. Konačan izveštaj tima za spoljašnje ocenjivanje Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije očekuje se u roku od dva meseca.

Sertifikat Misija Najbolja porodilišta u Srbiji
Važni telefoni
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.