Értesítés a lakosság részére - megelőző vizsgálatok

Értesítés a lakosság részére - megelőző vizsgálatok

2024. MÁJUS 26-ÁN, VASÁRNAP FOLYTATÓDNAK A MEGELŐZŐ VIZSGÁLATOK - ELSŐ ALKALOMMAL A GYERMEKEK FIZIÁTRIAI FELMÉRÉSE IS MEGTÖRTÉNIK
2024. máj. 24.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Egészségügyi Minisztérium május 26-án, vasárnap folytatja az ingyenes megelőző vizsgálatokat, amelyeket a korai diagnózis és prevenció szellemében végeznek.

 

Ez alkalommal 8-tól 17 óráig a zentai egészségházban fiziátriai vizsgálatokat szervezünk az iskoláskor előtti és iskolás gyermekek részére, ahol a gerinc, a talpak és a mozgás szervrendszer átfogó vizsgálata lesz a cél.

 

Ebben az időszakban minden lakosnak (a biztosítás nélkülieknek is) alkalmuk nyílik, hogy bejelentkezés, valamint utaló nélkül gyorsan és hatékonyan leellenőrizzék vérképüket, megméressék vérnyomásukat, ezen kívül a pajzsmirigy hormonjait is meghatározzuk és tüdőgyógyászati vizsgálatot végzünk (minden 50 évtől idősebb személy aki legalább 30 éve dohányzik, tüdőröntgen vizsgálatban is részesül). Mindezeken kívül prosztatamarkert is meghatározunk.

 

Ez alkalommal is minden páciens akiknél rendellenesség merül föl, további vizsgálatokra lesznek irányítva az elkövetkező hét folyamán.

 

Emlékeztetjük Önöket, hogy az elmúlt hetekben 23000 polgár vett részt a megelőző vizsgálatokban, és közülük 1800-nál vált szükségessé további diagnosztika és kezelés.

 

Az Egészségügyi Minisztérium ez alkalommal szeretne köszönetet mondani azoknak a polgároknak akik az előző hetekben részt vettek a vizsgálatokon és kér mindenkit, hogy ezt tegyék meg ez alkalommal is. Különösen kérjük erre az iskolás kor előtti és az iskolás gyermekek szüleit, akiknél az elégtelen fizikai aktivitásból kifolyólag, valamint a mobiltelefonok képernyői előtt töltött idő miatt mind gyakrabban jelentkeznek mozgásszervi és gerinc problémák.

Értesítés a lakosság részére - megelőző vizsgálatok
Oklevél Küldetés Legjobb szülészet Szerbiában
Fontos telefonszámok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.